top of page

Mindfulness Wellness Group

Public·3 members

Download gratis Ocolul Pamantului in 80 de Zile și alătură-te lui Phileas Fogg în călătoria sa


Joc ocolul pamantului in 80 de zile download gratis: Cum să călătoriți în jurul lumii în 80 de zile cu un joc video
Vă place să călătoriți și să explorați locuri noi și exotice? Vă place să vă imaginați cum ar fi să trăiți în epoca victoriană, cu baloane cu aer cald, submarine și trenuri cu aburi? Vă place să vă provocați mintea și abilitățile cu puzzle-uri și aventuri? Dacă răspunsul este da, atunci jocul ocolul pamantului in 80 de zile este pentru voi. Acesta este un joc video bazat pe romanul și filmul cu același nume de Jules Verne, care vă invită să vă alăturați lui Phileas Fogg și lui Passepartout într-o călătorie extraordinară în jurul lumii în doar 80 de zile.
joc ocolul pamantului in 80 de zile download gratisJocul ocolul pamantului in 80 de zile este un joc de tip match-3, adică trebuie să potriviți trei sau mai multe pietre prețioase de aceeași culoare pentru a le elimina de pe ecran și a câștiga puncte. Dar nu este doar un simplu joc de puzzle, ci și un joc de aventură, care vă pune în fața unor provocări și situații variate pe parcursul călătoriei. Veți vizita peste 170 de orașe din întreaga lume, veți întâlni personaje interesante și veți descoperi secrete Ce este jocul ocolul pamantului in 80 de zile?
Jocul ocolul pamantului in 80 de zile este inspirat de romanul omonim al lui Jules Verne, publicat în 1873, și de filmul cu același nume din 1956, regizat de Michael Anderson și cu David Niven în rolul principal. Romanul și filmul povestesc despre pariul făcut de Phileas Fogg, un gentleman englez pasionat de geografie și orar, care susține că poate să călătorească în jurul lumii în 80 de zile, folosind diferite mijloace de transport. El este însoțit de Passepartout, un servitor francez loial și amuzant, care îi face viața mai ușoară și mai interesantă. Cei doi se confruntă cu tot felul de obstacole și peripeții pe drum, cum ar fi atacuri de bandiți, răpiri, revoluții, furtuni și chiar o acuzație de hoție. Ei trebuie să se grăbească să ajungă la Londra la timp pentru a câștiga pariul și a dovedi că nimic nu este imposibil.


Jocul video este o adaptare liberă a romanului și filmului, care păstrează personajele principale și ideea de bază, dar introduce și elemente noi și originale. De exemplu, jocul are un stil grafic colorat și caricatural, care îi conferă un aer de comedie și fantezie. Jocul are și un sistem de inventar, care vă permite să colectați și să folosiți diferite obiecte pe parcursul călătoriei, cum ar fi hărți, pașapoarte, bani sau arme. Jocul are și un sistem de dialog, care vă permite să interacționați cu personajele din joc și să alegeți răspunsuri diferite în funcție de situație. Jocul are și un sistem de trofee, care vă recompensează pentru realizările voastre în joc, cum ar fi numărul de orașe vizitate, numărul de puzzle-uri rezolvate sau numărul de dușmani învinși. Cum se joacă jocul ocolul pamantului in 80 de zile?
Jocul ocolul pamantului in 80 de zile este un joc de tip match-3, care combină elemente de puzzle și aventură. Jocul se desfășoară pe un ecran împărțit în două părți: partea de sus, unde se află harta lumii și cronometrul, și partea de jos, unde se află tabla de joc cu pietre prețioase. Scopul jocului este să ajungeți la Londra înainte ca timpul să expire, adică în 80 de zile sau mai puțin. Pentru a face asta, trebuie să călătoriți prin diferite orașe din lume, folosind diferite mijloace de transport, cum ar fi trenuri, vapoare, baloane sau elefanți. În fiecare oraș, trebuie să rezolvați un puzzle de tip match-3, care vă va permite să avansați în călătorie. Puzzle-ul constă în a potrivi trei sau mai multe pietre prețioase de aceeași culoare pentru a le elimina de pe ecran și a câștiga puncte. Cu cât potriviți mai multe pietre prețioase, cu atât veți obține mai multe puncte și bonusuri. Unele pietre prețioase au și efecte speciale, cum ar fi explozii, fulgere sau schimbări de culoare. Trebuie să fiți atenți și la obstacolele care vă pot îngreuna jocul, cum ar fi blocuri de gheață, lanțuri sau bombe.


* joc ocolul pamantului in 80 de zile online gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile pentru pc gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile android gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile versiune completa gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile cu subtitrare gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile de Jules Verne gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile aventura gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile puzzle gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile educativ gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile distractiv gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile romanesc gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile clasic gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile modern gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile 3d gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile hd gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile fara instalare gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile fara internet gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile fara reclame gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile fara virusi gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile fara limita de timp gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile recenzie gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile trailer gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile gameplay gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile walkthrough gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile solutie gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile sfaturi si trucuri gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile niveluri si etape gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile personaje si locatii gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile premii si recompense gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile bonusuri si surprize gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile forum si comunitate gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile intrebari si raspunsuri gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile feedback si pareri gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile suport si contact gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile actualizari si imbunatatiri gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile compatibil cu windows gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile compatibil cu mac os gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile compatibil cu linux gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile compatibil cu ios gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile compatibil cu ipad gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile compatibil cu iphone gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile compatibil cu ipod touch gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile compatibil cu samsung galaxy gratis


* joc ocolul pamantului in 80 de zile compatibil cu huawei p40 pro plus gratis


Reguli și obiective
Regulile jocului sunt simple și intuitive. Trebuie doar să folosiți mouse-ul pentru a selecta o piatră prețioasă și a o muta pe o poziție adiacentă orizontal sau vertical, pentru a forma o linie de cel puțin trei pietre prețioase de aceeași culoare. Când formați o linie, pietrele prețioase vor dispărea și veți primi puncte. Dacă formați o linie de patru sau mai multe pietre prețioase, veți crea o piatră prețioasă specială, care are un efect diferit în funcție de numărul și forma liniei. De exemplu, dacă formați o linie de patru pietre prețioase, veți crea o piatră prețioasă care explodează când este potrivită cu alte pietre prețioase de aceeași culoare. Dacă formați o linie de cinci pietre prețioase, veți crea o piatră prețioasă care elimină toate pietrele prețioase de aceeași culoare de pe ecran când este potrivită. Dacă formați o linie în formă de T sau L, veți crea o piatră prețioasă care emite fulgere în direcțiile respective când este potrivită.


Obiectivul jocului este să eliminați toate pietrele prețioase marcate cu un fundal colorat de pe ecran într-un număr limitat de mișcări. Când eliminați toate pietrele prețioase marcate, veți completa nivelul și veți putea călători la următorul oraș. Dacă nu reușiți să eliminați toate pietrele prețioase marcate în numărul limitat de mișcări, veți pierde nivelul și veți trebui să îl începeți din nou. De asemenea, trebuie să fiți atenți la timp, care scade cu fiecare zi care trece în joc. Dacă timpul ajunge la zero înainte ca voi să ajungeți la Londra, veți pierde jocul și veți trebui să îl începeți din nou. Locații și personaje
Jocul ocolul pamantului in 80 de zile vă oferă oportunitatea de a vizita peste 170 de orașe din întreaga lume, fiecare cu propriul său decor, cultură și atmosferă. Veți călători prin Europa, Asia, Africa, America și Oceania, folosind diferite mijloace de transport, cum ar fi trenuri, vapoare, baloane sau elefanți. Veți admira peisaje frumoase și monumente istorice, veți gusta mâncăruri delicioase și veți cunoaște obiceiuri interesante. Veți avea parte și de surprize și peripeții, cum ar fi erupții vulcanice, atacuri de pirati sau curse nebunești.


Pe lângă locații, jocul vă prezintă și personaje memorabile, care vă vor însoți sau vă vor împiedica în călătoria voastră. Personajele principale sunt Phileas Fogg și Passepartout, eroii voștri, care vă vor ghida și vă vor ajuta cu sfaturi și obiecte utile. Phileas Fogg este un gentleman englez calm și curajos, care a făcut pariul de a călători în jurul lumii în 80 de zile. Passepartout este un servitor francez vesel și loial, care îi este alături lui Fogg în toate aventurile. Alte personaje importante sunt Fix, un detectiv care îl urmărește pe Fogg crezând că este un hoț; Aouda, o prințesă indiană salvată de Fogg și Passepartout; Nemo, un căpitan misterios care conduce un submarin numit Nautilus; și alții.


Sfaturi și trucuri
Pentru a vă bucura la


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page